Home Knokke-Heist Nieuw “proper magazine” in je bus

Nieuw “proper magazine” in je bus

1

Het AGSO Knokke-Heist heeft in alle bussen de nieuwe editie van Proper Magazine verdeeld. In het midden van dit infoblad over het afvalbeheer in onze gemeente vind je de afvalkalender voor 2019. In het magazine lees je hoe de recyclage van metalen verpakkingsmateriaal in zijn werk gaat. In het kader van het Vlaamse asbestafbouwbeleid verneem je ook hoe je dit gevaarlijk goedje veilig verwijdert. De afdeling afvalbeheer van het AGSO geeft je verder een hele reeks tips om op een hoffelijke wijze om te gaan met onze meeuwen zodat overlast zoveel mogelijk vermeden wordt. Ten slotte lees je een leuke reportage met recyclageparkwachters Peter en Didier. Met het oog op een efficiënt en verantwoord afvalbeheer blijft goed sorteren heel belangrijk. Hoe selectiever we bepaalde afvalresten inzamelen, hoe beter we dit kunnen verwerken. In de komende jaren zullen er daarom tal van maatregelen genomen worden, zoals de vernieuwing van het recyclagepark om het niveau van sortering nog te verhogen.

Artikel

1 REACTIE

  1. Ben blij dat er nergens vermeld staat om bij aankomst te moeten betalen…
    De nieuwe “editie” oogt mooi en is duidelijk, wel had men kunnen in de vroegere uitgave duidelijker moeten aangeven dat met de Kerst en de jaarovergang een latere ophaalbeurt was, je kon met Kerstdag en nieuwjaarsdag een kneistiLAND zien versiert met vuilniszakken… wel was het te zien op de ophaalkalender.

    Aan de redactie en alle lezers een gelukkig gezond nieuwe jaar gewenst…

Comments are closed.