Home Sport Oud RKFC trainer Yves Van Borm stopt al na een maand bij...

Oud RKFC trainer Yves Van Borm stopt al na een maand bij Eendracht Aalst

0

Opvallende trainerswissels gebeuren een heel seizoen door, maar in de eerste amateurklasse is nu toch wel iets heel straf gebeurd. Yves Van Borm ex RKFC pakt amper één maand na zijn aanstelling zelf weer ontslag bij Eendracht Aalst.

Yves Van Borm en het Aalsterse bestuur zaten niet op dezelfde lijn. In die mate zelfs dat hij zijn ontslag heeft aangeboden in het Pierre Cornelisstadion. Dat meldt Eendracht Aalst via de officiële kanalen.

De 51-jarige coach werd eerder op het seizoen ook ontslagen bij R Knokke FC. Dat was nota bene kort na de bekerstunt tegen Standard, maar in de competitie bengelen de West-Vlamingen nog steeds onderaan.

Artikel