Home Cultuur Iedereen naar Klink&Drink met de Corsari’s

Iedereen naar Klink&Drink met de Corsari’s

0

Het gemeentebestuur Knokke-Heist nodigt iedereen uit om te toosten op het nieuwe jaar. Tijdens Klink & Drink op het overdekte Alfred Verweeplein kunnen inwoners, tweede verblijvers en toeristen genieten in stijl van een sfeervolle nieuwjaarsdrink en livemuziek van De Corsari’s.

Zet je schrap voor een flinke portie nostalgie met Roel Vanderstukken en Sarah De Koster!

De Corsari’s vormen een 6-koppige liveband die de swingende 50’s en 60’s nieuw leven inblaast en iedereen naar de dansvloer lokt. Je waant je zo middenin een glorieuze spiegeltent. Net zoals op de betere trouwpartijen herontdek je de liedjes, die je bijna was vergeten. Je zal je afvragen met wie je die avond niét hebt gedanst.

De Corsari’s met Roel Vanderstukken en Sarah zijn je glamoureuze gidsen doorheen de wervelende sfeer van weleer!

Het beste uit de 50’s & 60’s mag je aanstaande zondag verwachten op het Verweeplein: The Monkees • Elvis Presley • The Beatles • The Hollies • Jackie Wilson • Paul anka • Roy Orbison • Ritchie Valen

13/01/2019 11:00 – 13:30 – Verweeplein Knokke-Heist

Artikel