Home Sport VV Westkapelle start opnieuw met een fanion-ploeg

VV Westkapelle start opnieuw met een fanion-ploeg

0

Na het wegvallen van de eerste ploeg van VV Westkapelle na het seizoen 2017-2018, is het bestuur trots om te mogen aankondigen dat ze vanaf volgend seizoen terug zullen aantreden met een fanion-ploeg, dit in vierde provinciale. 

“We doen dit met een gezonde sportieve ambitie, passend binnen onze visie van doorstroming van lokale, eigen jeugd naar het eerste elftal en behoud van de warme, familiale sfeer waarvoor VV Westkapelle gekend is, klinkt het bij het bestuur.  De kern van onze eerste ploeg zal samengesteld worden uit de belofte ploeg, die het dit jaar niet alleen sportief goed doet, maar ook tot een hechte groep gekneed werd.  Om terug aan te kunnen treden met een beloften- en fanion-ploeg, zijn voetballers die graag deel uit zouden maken van onze vereniging steeds welkom.  Dit geldt ook voor jeugdspelers in alle reeksen”.

Verder nog een interessant weetje. “Ons ondertussen alom gekende en geroemde jeugdtornooi wordt dit jaar ook uitgebreid met een speciale nacht-editie, voor amateurs, veteranen en liefhebbers en gaat door op 19 en 20 april”, zegt Ivy Zeebroek.

Artikel