Home Cultuur Camel’s Drop en Pura Vida op Spoor 5

Camel’s Drop en Pura Vida op Spoor 5

0

Spoor 5 serveert in jeugdclub ’t Verzet in Duinenwater gratis gezelligheid en fantastische livemuziek tijdens de koude wintermaanden. Vijf avonden, vijf verschillende muziekgenres in een uniek en sfeervol decor. Doe daar nog enkele deejays, een creatieve workshop, smakelijke hapjes en trendy drankjes bovenop, en je beleeft moeiteloos een onvergetelijke avond. Om 20 uur zwaaien de deuren van de zaal in Jeugdclub ‘t Verzet open. Om 21 uur treedt Camel’s Drop op, om 22 uur is het de beurt aan Pura Vida.

Camel’s Drop

Camel’s Drop, opgericht door een vader en twee van zijn zonen, staat voor eigentijdse reggae met een knipoog naar roots en dub. Zij mogen Spoor 5 kalenderjaar 2019 podiumgewijs aftrappen.

Pura Vida

De winterkou wordt even vergeten, tropische temperaturen worden in de zaal van Jeugdclub ’t Verzet voorspeld. Pura Vida, niet de lokale strandbar uit Knokke-Heist, maar de Oost-Vlaamse reggaeband die tot de Belgische top behoort brengt reggae en dub waarin vlotjes geflirt wordt met soul, blues en world. Als je dit alles leest weet je dat het gegarandeerd een topfeestje wordt.

Artikel