Home Cultuur Flore Ruysschaert is nieuwe voorzitter van de jeugdraad

Flore Ruysschaert is nieuwe voorzitter van de jeugdraad

1

Onlangs verkoos de gemeentelijke jeugdraad in De Marge en nieuw dagelijks bestuur, de zogenaamde KOR (afkorting van Koördinatieraad in de tijd voor 1996 toen dit woord volgens de progressieve spelling nog met K mocht geschreven worden). Voorzitter is voortaan Flore Ruysschaert, ondervoorzitter Maxim Trio, secretaris Pieter-Jan Bode en penningmeester Marlin Van Velzen. Verder zetelen nog volgende KOR-leden in de jeugdraad: Maarten Cabooter, Matthias Hillemans, Lindsay Dewaele, Benny Reubens, Mike Deleersnyder, Tessa Van Nieuwenhuyse en Guillaume Maertens

Winterdrink 13 januari 2019

De eerste activiteit met de nieuwe groep is een feit! We nodigen jullie allemaal uit op het strand ter hoogte van het Rubensplein voor een gezellige babbel. We kunnen ons verwarmen aan heel wat lekkers, maar ook aan de beats van een live band.

Artikel

1 REACTIE

Comments are closed.