Home Cultuur Oostkust Kunst van start

Oostkust Kunst van start

0

Ben je al dan niet professioneel bezig met kunst, heb je een link met de Oostkust (wonen, werken, studeren) en ben je minimum 16 jaar oud? Grijp dan nu je kans en stel je eigen werk tentoon in Cultuurcentrum Scharpoord tijdens Oostkust Kunst van 14 september tot en met 6 oktober 2019. Inschrijven kan nog tot en met 10 maart via cultuur.knokke-heist.be/okk

Scharpoord geeft lokale kunstenaars de kans om hun werk tentoon te stellen tijdens Oostkust Kunst. Heb je thuis een kunstwerk dat je graag aan de wereld wil laten zien? Schrijf je dan snel in en nodig je vrienden en familie uit om te komen kijken naar jouw werk.

Oostkust Kunst Galerij.

Vanaf 2020 wordt de huidige Scharpoordgalerij omgedoopt tot de Oostkust Kunst Galerij. De galerij is vanaf dan exclusief voorbehouden voor deelnemers van Oostkust Kunst. Wil je dus een plaatsje bemachtigen in de galerij, neem dan zeker deel aan deze editie van Oostkust Kunst.

Tentoonstelling

De werken van de deelnemers zullen te zien zijn van 14 september tot en met 6 oktober 2019 in Cultuurcentrum Scharpoord. De expo is doorlopend gratis te bezichtigen. Voor elke editie wordt een unieke catalogus gemaakt. Daarin staat iedere deelnemer vermeld met het werk dat hij/zij zal tonen tijdens de tentoonstelling. Alle deelnemers worden samen met hun kunstwerk op de foto gezet door een professionele fotograaf.

Artikel