Home Knokke-Heist Knokke Veel nieuws tijdens RKFC nieuwjaarsreceptie

Veel nieuws tijdens RKFC nieuwjaarsreceptie

0

Schepen Jan Morbee was één van de nieuwsbrengers tijdens de nieuwjaarsreceptie van RKFC.. Het nieuwe voetbalplein krijgt in totaal 1500 zitplaatsen. Schepen van Sport Jan Morbee kon dit met veel vreugde melden aan de vele aanwezigen. “Het college van burgemeester en Schepenen hebben samen het licht op groen gezet”, klonk het tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Er komt eveneens een ploeg voor minder validen, de jeugd zal moet kunnen doorstromen rechtstreeks naar de A-kern, wat vandaag te weinig het geval is. Het neusje van de zalm was alvast de spelersbus.

VDK is daarmee partner geworden van RKFC. Hierdoor kunnen onze jongens in alle comfort door het land reizen om er alle wedstrijden te gaan winnen. Het kernaanbod van VDK reizen bevat een eigen reisprogramma met: meerdaagse, dagtrips, Night of the Proms, Clouseau,shoppings, en kerstmarkten.

Ze bieden luxe autocars van 16 tot 57 plaatsen, uiterst geschikt voor: verenigingen, familie uitstappen, studiereizen, huwelijksceremonieën en dus ook voor RKFC.

Artikel