Home Knokke-Heist N-VA eist evaluatie van de winterevents

N-VA eist evaluatie van de winterevents

1

Kerstbomen verdwijnen uit het straatbeeld en ook de ijspiste is bijna volledig afgebroken. Voor oppositiepartij N-VA is het nu tijd om het Lichtfestival te evalueren. Fractieleider Cathy Coudyser wil nog een stap verder gaan en ook de ijspiste en de Ice Bar op het Van Bunnenplein tegen het licht houden.

De N-VA wil alle details. De bezoekersaantallen, verblijfsduur en ook hoeveel mensen hebben uitgegeven tijdens hun eindejaar bezoek in Knokke-Heist.. Maar ook de technische en financiële uitvoering van het contract moet geëvalueerd worden. Cathy Coudyser wil naar eigen zeggen ook weten of er de komende jaren nog extra financiële inspanningen zullen moeten komen voor het tweede en de derde editie van het Lichtfestival.  Bij die evaluatie wil men niet alleen de Raad van Beheer van Toerisme Knokke-Heist betrekken, maar ook de lokale middenstand en de hotelsector. Volgens N-VA Knokke-Heist was het publiek niet altijd even enthousiast over het lichtfestival.

Artikel

1 REACTIE

  1. de icebar en ijspiste zijn mooie verhalen..maar het boekje van le petit prince was onleesbaar om te zien…de blz waren over heel knokke-heist verspreid zodat de boek geen verhaal had maar meer op krantenknipsels leek…..een evaluatie is heel moeilijk want hoe kun je nu weten hoeveel mensen er naar gekeken hebben of trachten naar te kijken en niets zagen…in ict termen uitgedrukt de lay out trok op niets …teveel politici die de boek in flarden scheurden zodat elke blz zoek was !! mr Dumas zou niet tevreden geweest zijn dat zijn boek zo uit elkaar was gevallen !!

Comments are closed.