Home hetzouteCOM Jeugdraad gaat terug naar de kern van haar rol

Jeugdraad gaat terug naar de kern van haar rol

0

De nieuwe jeugdraad is een feit zoals je kon lezen in onze krant.

Welke richting gaan we uit?

“Als nieuwe voorzitter wil ik in de eerste plaats teruggaan naar de kern van de jeugdraad Knokke-Heist” stelt Flore Ruysschaert. “Dit wil zeggen dat ik terug de focus wil leggen op adviezen. Dit omdat je net via deze adviezen weet wat er leeft bij de jeugd van Knokke-Heist en op deze manier evenementen op maat kunt organiseren. De jeugdraad bestaat voor en door jongeren van Knokke-Heist en dit wil ik bij alle zaken die we organiseren boven alles in gedachten houden” onderstreept de kersverse voorzitter. Verder wil ik de komende twee jaar nog meer jongeren stimuleren om in de toekomst in de jeugdraad te komen. De jeugdraad en de evenementen die we organiseren kunnen alleen blijven verder bestaan door de gemotiveerde mensen die erin zitten. Ook wil ik zeker blijven verder bouwen op alle schitterende initiatieven en evenementen die alle vorige generaties van mensen in de jeugdraad op poten hebben gezet. Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan”, aldus Flore.

Artikel