Home Sport Kneistivoetbal : De kijk op de week met Robin Vantorre

Kneistivoetbal : De kijk op de week met Robin Vantorre

0

Club Roeselare – KFC Heist 1-1

Reningelst – KFC Heist Ladies 1-8

De winterstop zit er alweer op in de provinciale reeksen. Heist mocht meteen na al de feesten de wei in tegen Club Roeselare. Na een matige start van beide teams, kwam er wat meer schwung in de wedstrijd. Tot echte kansen leidde dit niet en zo werd er gerust met 0-0. In de 65ste minuut kon Roeselare dan toch de ban breken. Het kwam ook dicht bij de 2-0. Nadien kwam Heist opzetten en Roeselare plooide terug. KFC zette alles op alles, maar vond voorlopig geen gaatje in de defensie. Het was met de laatste corner van de wedstrijd dat KFC toch een puntje kon meenemen naar huis. Doelman Maertens was mee vooruit geschoven en scoorde het doelpunt dat een puntje opleverde. Heist staat voorlopig 4de in de stand.
Ook de Ladies moesten al aan de bak en speelden een zeer goeie wedstrijd tegen Reningelst. Aan de rust stond het al 0-5 met 3 doelpunten van Vanwelden en 2 doelpunten van Stolle. Na rust deden de dames gezellig voort en nogmaals Stolle en Vanwelden zorgden voor 1-7. Vansteelandt pikte ook haar doelpuntje mee en daarmee stond de eindstand op het bord. De Ladies staan ook 4de in de stand.

Komend weekend :

Zondag 13/1/2019

om 15u : R.Knokke FC – Deinze

Om 14u30 : De Ruiter – KFC Heist

Om 12u30 : Staden – Kfc Heist Ladies

Sportieve Voetbalgroeten Robin Vantorre

Artikel