Home Knokke-Heist Knokke Unizo-topman Danny Van Assche te gast bij afdeling Knokke

Unizo-topman Danny Van Assche te gast bij afdeling Knokke

0
Meer foto's volgen nog!

Woensdagavond ging de nieuwjaarsdrink door van Unizo-Knokke in La Terrasse du Zoute.

In aanwezigheid van Burgemeester Lippens, en schepenen en Unizo-gedelegeerd bestuurder Danny Van Assche mocht de lokale Unizo-afdeling een talrijk publiek van ondernemers verwelkomen.

Voorzitter Katleen Lanckriet-Van Steen verwelkomde de aanwezigen en sprak het belang uit van Unizo als spreekbuis naar het lokale beleid.

Voor 2019 staat een aanpassing van het parkeerbeleid op de gemeentelijke bestuursagenda, en wil Unizo  vinger aan de pols houden en opkomen voor een betaalbare bereikbaarheid van de lokale handelaars en is tevens vragende partij voor de dringende aanleg van een vlot toegankelijke en ruime randparking.

Unizo-Knokke onderlijnt het belang van een goeie communicatie tussen het beleid en de lokale handelaars. Daarin speelt de Dienst van Lokale Economie een grote rol, maar is er tevens het  engagement van elke ondernemer om naar buiten te komen, te spreken met elkaar en elkaar te steunen. Voor Unizo is ook daar een rol weggelegd.

Burgemeester Lippens onderlijnde de noodzaak van een goeddraaiende lokale economie en  het belang van de ondernemers-handelaars voor Knokke-Heist.

Unizo-topman Danny Van Assche had het over het positief ondernemersklimaat van 2018: de groei van het aantal zelfstandige ondernemers, de historisch lage werkloosheid met als gevolg de huidige krapte op de arbeidsmarkt, het jammere van de val van de regering, en de moeilijkheden die retail heeft door de groei van de e-commerce.  

Unizo-nationaal gaat ook in 2019 opkomen en strijden voor de belangen van onze zelfstandige ondernemers.

Artikel