Home Knokke-Heist Knokke Winterdrink op het Rubensplein zonder kerstboomverbranding

Winterdrink op het Rubensplein zonder kerstboomverbranding

0

Op zondag 13 januari van 14 tot 17 uur organiseert de Jeugdraad Knokke-Heist opnieuw een Winterdrink op het strand ter hoogte van het Rubensplein. De band Niveau Chapeau, gevormd door een muzikale vader met zijn 2 al even muzikale zonen, zorgen er voor de nodige ambiance. Net zoals de vorige editie van Winterdrink slaat de jeugdraad opnieuw de milieuvriendelijke en ecologische weg in. Er worden geen kerstbomen meer verbrand, maar wel verschillende vuurtjes ontstoken met onbehandeld en droog hout. De jongeren voorzien verschillende warme en koude dranken (diverse jenevers, glühwein, koffie en chocomelk met en zonder extraatje, pintjes, cava, frisdrank en wijn tot verse, zelfgemaakte soep) en overheerlijk pannenkoeken. Ideaal dus om na de Klink & Drink naar het strand af te zakken voor extra sfeer en gezelligheid!

Artikel