Home Sport Gilbert Reubens kampioen bij WTC Holiday

Gilbert Reubens kampioen bij WTC Holiday

0

Afgelopen weekend vond in taverne De Snooker de kampioenenviering van WTC Holiday plaats. Gilbert Reubens mocht er tijdens een feestelijke receptie als kampioen 2018 uit handen van kersvers voorzitter Patrick Dewulf een kunstzinnige trofee in ontvangst nemen. Gilbert sprokkelde verleden jaar tijdens de wekelijkse woensdag- en zondagritten en andere occasionele trips 3863 km bijeen. Vincent Herbots en Patrick Dewulf eindigden in het eindklassement als 2de en 3de met respectievelijk 3624 en 3085 km. De eerste vrouw is Iron Lady Tjarda Omta met 2195 km op de WTC Holiday-teller. “Gilbert maalde verleden jaar niet alleen het meest aantal kilometers, maar manifesteerde zich ook nog als een nobele sportman die mindere wielergoden meermaals uit de wind zette of onhandige pechvogels een handje hielp met een lekke band. Bovendien zorgt hij ook na elke rit tussen pot en pint voor de nodige positieve vibes. Dat hij zich opnieuw een heel jaar lang vooraan in het blauwe WTC peloton kan profileren in zijn maagdelijk blanke kampioenentrui, heeft hij dubbel en dik verdiend” aldus een lovende voorzitter.

(foto Dominique Dewulf)

Artikel