Home Sport Beleef het leukste voetbalkamp bij RKFC

Beleef het leukste voetbalkamp bij RKFC

0

Vakantie, waanzinnig veel plezier, nieuwe vrienden en… even weg uit de digitale wereld. Maar zeker ook de leukste en uitdagendste oefeningen uit de hele wereld krijgen. Want dat is wat je wilt als jonge voetballer tijdens deze RKFC voetbalstage “Foot 4 U”.

Je krijgt een complete voetbalvakantie van 8 tot 12 april onder leiding van je persoonlijke voetbalpeter Carl Hoefkens. Jouw coolste week van de paasvakantie draait helemaal om voetbal. Geweldige training van topcoaches, nieuwe voetbalvrienden, een animatieteam wat jou elke dag weer verrast. Kortom; een RKFC voetbalkamp om nooit meer te vergeten. Tijdens het voetballen train je met spelers van je eigen niveau en leeftijd. Er zijn drankjes en fruit. Maar ook een T-shirt en verzekering zijn inbegrepen. Tijdens het voetbalkamp mag je ook een aantal spelers van Club Brugge verwachten om je voetbaldroom compleet te maken. Meer info: www.rkfc.be

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here