Home Knokke-Heist Ramskapelle Frans Bauer topact tijdens Ramskapelle Feesten 2019

Frans Bauer topact tijdens Ramskapelle Feesten 2019

0
Jean van der Poel (links op de foto)

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van onze deelgemeente Ramskaplle stelde de voorzitter van het Feestcomité Jean van der Poel ook het programma voor van de Ramskapelle Feesten voor dit jaar. Het event zal zoals altijd 3 dagen duren.

  • Vrijdag 5 juli (vanaf 18 uur): officiële opening van de feesten
  • Zaterdag 6 juli (vanaf 8 uur): Ramskapelle Trophy met medewerking van de Wackys en ’s avonds groots zomerschlagerfestival met Willy Sommers, Luc Steeno, Yves Segers, Frans Bauer en Abba Gold Europe
  • Zondag 7 juli (vanaf 8 uur): dorpsfeest met diverse activiteiten, een rommelmarkt en ’s avonds de BBQ en een optreden met live coverband

Top act is zonder twijfel Frans Bauer. Al op zeer jonge leeftijd kwam Frans erachter dat zingen één van zijn grootste passies was. Daarom begon hij op zijn elfde al met het nemen van zanglessen en trad hij vanaf toen regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten. Wist u dat Frans Bauer tijdens één van zijn vele optredens overvallen werd door het team van ‘All you need is love’ met een videoboodschap van twee meisjes? Mede hierdoor groeide Frans uit tot een nationale beroemdheid. Met zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ brak Frans Bauer definitief door, waarna hij hit na hit scoorde. De kaartenverkoop start op 1 mei.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here