Home Sport De laatste kans om je uit liefde in te schrijven

De laatste kans om je uit liefde in te schrijven

0

Op zondag 10 februari 2019 van 10.30 tot 13 uur gaan geliefden en vrienden als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen op het strand van Knokke-Heist. Momenteel zijn er 220 deelnemers ingeschreven. Voorinschrijving (€ 25) via sport.knokke-heist.be is nog mogelijk t.e.m. 5 februari 2019. Daginschrijvingen (€ 30) zijn vanaf 9 uur mogelijk in het wedstrijdsecretariaat in de sportzaal van het St-Bernardusinstituut (thv huisnummer 23 in de Meerlaan, 8300 Knokke-Heist). Tijdens de Love bike & run is een parkeerverbod van kracht in de Lispannenlaan (tussen de Majoor Vandammestraat en Meerlaan), de Leeuwerikenlaan, de Elizabetlaan (op de middenberm ter hoogte van de Leeuwerikenlaan), het Kwelmpad en de Waterloostraat. In de Meerlaan is het verboden te parkeren ter hoogte van het Groenplein en de sportzaal Sibe. Er is ook een parkeerverbod van kracht voor de oostelijke parkeerstrook tussen de Elizabetlaan en Zeedijk-Albertstrand. Respecteer steeds de verkeerssignalisatie en richtlijnen van de politie en seingevers!

Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een verrassend snuifje urban trail, een inspirerend snaartje klassiek en een praktische proef als extra pigment. Er is één iemand van het duo die loopt en één iemand van het duo die fietst met een mountainbike. Wisselen van functie is toegestaan, andere galanterieën aangeraden. Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht op 2 controlepunten en aan de aankomst.

De start van deze amoureuze belevenis is voorzien om 10.30 uur op het grasveld van het Sint-Bernardusinstituut dat voor de gelegenheid omgetoverd is tot een gezellig winters tuinfeest in romantische valentijns setting met sfeervolle verlichting, vuurkorven, tuinkaarsen, cava bar, … . Na de Love Bike & Run kunnen lekkerbekken voor slechts € 14 per persoon culinair genieten van 3 pastagerechtjes (keuze uit carbonara, bolognese of pesto).

Info:

Sportdienst Knokke-Heist

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630 480

lovebikeandrun@knokke-heist.be

sport.knokke-heist.be

Klik hier voor meer informatie omtrent de Love Bike and Run

Artikel