Home Knokke-Heist Knokke Knokke-Heist krijgt allicht deze zomer een restaurant voor honden

Knokke-Heist krijgt allicht deze zomer een restaurant voor honden

0

Kleding en speelgoed voor honden, dat kenden we al, maar wie zijn viervoeter helemaal in de watten wil leggen, kan deze zomer ook in onze deelgemeente Knokke.

Secret by Bentley

 ‘Secret by Bentley’, zo heet de keuken waar honden nu al de poten onder tafel kunnen schuiven voor een hondentaartje of -muffin aan de Groenplaats in Antwerpen. “We maken die volgens ons eigen geheime recept, maar ik kan wel verklappen dat vlees en wortel twee hoofdbestanddelen zijn”, zegt uitbaatster Lana Provoost, die de zaak vernoemde naar haar Franse bulldog Bentley. “We serveren ook ‘Bottom Sniffer Beer’ en ‘Pawsecco’, een wijntje voor honden en kittens die smaakt naar kippenbouillon. Het is allemaal specifiek voor honden en of katten gemaakt en volledig zonder alcohol”, zegt Lana.

Honden kunnen zich ook uitleven met een spelletje, een bezoekje brengen aan het hondentoilet of kleding of speeltjes uitkiezen. Er is zelfs een snoepcorner voor honden. “We hebben ook een kledinglijn voor de baasjes, vooral T-shirts en truien met hondenprints”, zegt Lana. “Op eenvoudige vraag organiseren we ook puppy showers en verjaardagsfeestjes voor honden.”

De eerste klanten waren in de wolken met het initiatief. “De hondjes kunnen zich hier uitleven. Normaal gaat ze niet graag mee shoppen, maar na vandaag zal dat geen enkel probleem meer zijn”, zegt Axelle Schutters over haar Franse bulldog Princess Blue. “Bovendien is het restaurant ideaal om leuke Instagramfoto’s van haar te nemen.”

Secret by Bentley is een pop-uprestaurant en blijft drie maanden open in Antwerpen van maandag tot zaterdag, telkens van 10 tot 18.30 uur. Deze zomer komen ze naar Knokke. Men is op zoek naar een geschikt pand.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here