Home Cultuur Wie zal de jeugdprins of prinses van Knokke-Heist worden

Wie zal de jeugdprins of prinses van Knokke-Heist worden

0

Zijn de kinderen nu al hun kostuum aan het uitkiezen voor carnaval? Of zouden ze dit jaar graag jeugdprins -of prinses worden?  Naar goeie gewoonte organiseert het Hof der Prinsen en het Gemeentebestuur de verkiezing jeugdprins & prinses van Knokke-Heist. Via leuke spelletjes die de kandidaten onder begeleiding van de Chiro doorlopen is er elk jaar een spannende finale. Met tal van leuke prijzen. Meer nog iedereen kan in de prijzen vallen. Er zijn ook heerlijke pannenkoeken en een klank en licht spektakel. Verkleedde kinderen kunnen gratis binnen, maar ook de ouders als ze in het bezit zijn van de Carnavalpin 2019. (die je ter plaatse kunt verkrijgen)

Wat zijn de voorwaarden om jeugdprins of prinses van Knokke-Heist te worden?

  • Je mag niet ouder zijn dan 12 jaar.
  • Je tijdens de carnavalsperiode kunnen vrij maken onder begeleiding van de Prins of Prinses van Knokke-Heist.
  • Wonen in Knokke-Heist of een link hebben met Knokke-Heist via ouders of grootouders.

Afspraak zondag vanaf 14 uur in de Zaal Ravelingen in onze deelgemeente Heist.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here