Home Sport Emma Vandevyvere van shooting air Vossenhul zet topprestatie neer

Emma Vandevyvere van shooting air Vossenhul zet topprestatie neer

0

Na haar superreeks 2 weken geleden tijdens de H&N cup in het Duitse München (624.1/600p) waar Emma een extra wereldpunt bereikte en haar gemiddelde boven het wereld selectiepunt kon verhogen, blijft Emma Vandevyvers als genomineerde sportvrouw 2018 van Knokke-Heist bevestigen op het hoogste niveau. Zo slaagde ze van 31 januari tot 2 februari 2019 erin om in de discipline karabijn 10 m dames nog beter te presteren op de internationale Intershoot in den Haag. Na een schitterende kwalificatie reeks 625.5 werd ze op de 1ste dag de 5e beste tussen de internationale wereldtopschutters. Samen met 6 Aziaten (China en India)en een Nederlandse werd ze mooi 7de in de finale. p dag 3 schoot ze zich opnieuw bij de 10 beste internationale schutters dank zij een sterke 621.80 p/600 p.

Artikel