Home Knokke-Heist Knokke Speelplein ’t Plein noodgedwongen dicht tijdens krokusvakantie

Speelplein ’t Plein noodgedwongen dicht tijdens krokusvakantie

0
Processed with VSCO with preset

Door een gebrek aan monitoren is het speelplein ’t Plein in de Smedenstraat 125 in Knokke (jeugdlokalen FOS Albatros) uitzonderlijk gesloten tijdens de komende krokusvakantie. Door het gebrek aan monitoren is het voor de gemeente niet mogelijk de speelpleinwerking te organiseren. De kinderen die graag zouden deelnemen aan activiteiten van de gemeentelijke speelpleinwerking kunnen terecht in De Korenbloem, Breed Veertien 25 in Heist en De Blekker in de Van Steenestraat 11 in Knokke (kleuters – De Vonk). Voor de kinderen van het lager onderwijs vindt de voor- en na-opvang van de Vakantieplusstages éénmalig plaats in De Marge in de Edward Verheyestraat 16 in Knokke.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here