Home Knokke-Heist Knokse zakenman zou nieuwe vriend zijn van Phaedra Hoste

Knokse zakenman zou nieuwe vriend zijn van Phaedra Hoste

2
Phaedra Hoste in het midden

Phaedra Hoste (47) lijkt opnieuw de liefde te hebben gevonden en wel in de armen van een zakenman uit onze gemeente, genaamd Jan. Op sociale media gaf ze enkele hints weg die in die richting wijzen. Zo had ze het op Instagram onder meer over “mijn ventje”.

Het geluk in de liefde stond de afgelopen jaren duidelijk niet aan de kant van Phaedra Hoste die zelf regelmatig in onze gemeente vertoeft. Heel wat van haar relaties, waarvan die met Roger De Vlaeminck en Pieter Loridon zowat de bekendste waren, liepen op de klippen en ook een amoureuze zoektocht op VTM met ‘Wie wordt de man van Phaedra?’ draaide op niets uit. Maar dat geluk lijkt te zijn gekeerd, want TV Familie meldt dat ze nu samen is met Jan, een zakenman uit Knokke. Ze zou al bij hem zijn ingetrokken met haar hondjes. De kneistikrant fotografen konden er jammer genoeg nog geen foto als bewijs van nemen. (grapje, doen we sowieso niet)

Hoewel ze niet meer commentaar kwijt wil over haar relatie, valt er op Instagram hier en daar wel wat info te sprokkelen. Zo is ze samen met Jan naar Florida gevlogen en hebben ze er een beurs bezocht waar luxewagens werden aangeboden. Van een van die oldtimers deelde ze een foto, een vriendin van haar reageerde: “Jan zal wel de juiste keuze maken.” Waarop Phaedra antwoordde: “Mijn ventje heeft inderdaad gekozen!”

Artikel

2 REACTIES

  1. een echte golddigger die Phaedra.. een getrouwde vent komen zoeken in Knokke met geld en een huwelijk kapotmaken.. weten toch allemaal dat het om Jan De R. gaat..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here