Home Cultuur Ntrek en Uberdope op Spoor 5

Ntrek en Uberdope op Spoor 5

0

Op vrijdagavond 8 februari 2019 serveert Spoor 5 in ‘t Verzet gratis gezelligheid en fantastische livemuziek in een uniek en sfeervol decor. Doe daar nog enkele deejays, een creatieve workshop, smakelijke hapjes en trendy drankjes bovenop, en je beleeft moeiteloos een onvergetelijke avond. Om 20 uur zwaaien de deuren van de zaal in jeugdclub ‘t Verzet open. Om 21 uur brengt Ntrek solide en pure hiphop, met teksten gedrenkt in een heerlijke West-Vlaamse tongval. Om 22 uur brengt de Gentse hiphopgroep Uberdope een zalige mix van poëzie en rap.

Ntrek

Jong, West-Vlaams en een hart voor hiphop, dat is Ntrek. Ontspannen buigend door de knieën, één arm in de lucht en lichtjes knikkebollend kan je meegenieten van de meest heerlijke teksten en knetterharde beats. Zin in een avondje solide en pure West-Vlaamse hiphopl? Zak dan zeker af naar Jeugdclub ’t Verzet voor de opener van de februari-editie van Spoor 5.

Uberdope

Uberdope behoeft maar weinig introductie. De Gentse hiphopgroep gooit al enkele jaren hoge ogen met strakke liveshows, heerlijke videoclips en gesmaakte televisiepassages. Poëzie en rap gaan hand in hand, al was het een romantisch koppeltje dat op z’n zondags schuifelend een Lippenslaantje doet. Kom meegenieten van deze toppers uit de Vlaamse hiphopwereld.

Voor meer info: http://www.spoorvijf.be/

Artikel