Home Knokke-Heist Duinbergen Openbare Werken: Duinbergenlaan

Openbare Werken: Duinbergenlaan

0

In opdracht van het Autonoom Gemeentebedrijf voor StadsOntwikkeling (AGSO) startte aannemer Lamote op maandag 4 februari 2019 met de werkzaamheden voor de vernieuwing van de nutsleidingen in de Duinbergenlaan, tussen de Elizabetlaan en de Duinendreef. Bij het opbreken van het trottoir is gebleken dat de verlichtingspalen dreigen om te vallen. Om de werken op een veilige manier te laten verlopen moet de openbare verlichting bijgevolg verwijderd worden. Daarom zal er 6 tot 8 weken geen verlichting zijn in deze zone. De werkzaamheden voor de nutsleidingen kunnen vanaf 19 februari 2019 verdergezet worden. In afwachting van de volledig vernieuwde openbare verlichting in 2020, zal er voorzien worden in een tijdelijke verlichting.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here