Home Knokke-Heist Tik jij een gratis hippe ‘tote bag’ op de kop

Tik jij een gratis hippe ‘tote bag’ op de kop

0

Tussen 10 en 14 februari 2019 trakteren heel wat handelaars hun klanten op een gratis hippe tote bag. De voorraad is beperkt, dus als je er eentje te pakken wil krijgen, rep je je in die periode best snel naar een van de deelnemende handelaars!  Met de vrolijke valentijnsactie wil het gemeentebestuur het lokaal shoppen promoten. Knokke-Heist denkt overigens aan het milieu want de tote bag werd ecologisch geproduceerd. Op de zak prijkt een leuke tekening van Fien Cools (alias Fien tekent). Op zondag 10 februari 2019 loop je tijdens het shoppen misschien wel de complimentengever Jean Til tegen het lijf. Er rijdt ook een heuse hartjesmachine rond. De streetband speelt vrolijke deuntjes en je kleine dreumes verovert misschien wel een hartjesballon.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here