Home Cultuur WZC OLV van Troost zet medewerkers in de bloemetjes

WZC OLV van Troost zet medewerkers in de bloemetjes

0

Onlangs organiseerden de Voorzitter en directie van AV Het Dak de jaarlijkse personeelsreceptie in het woonzorgcentrum OLV Van Troost te Westkapelle. Dit als uiting van dankbaarheid voor de dagdagelijkse inzet van alle medewerkers voor hun bewoners. Meer in het bijzonder werden 5 medewerkers in de bloemetjes gezet die al 25 jaar lang warme zorg bieden aan de residenten : Vera Vanbesien, Annia Mortier, Pascale Van Eeghem , Christy Utterwulghe en Caroline De Candt . Daarnaast werden ook Marleen Verstraete, Nadine Devinck , Rita Van Kerckhove en Sonia Van De Luijster gevierd voor hun oppensioenstelling.

Op de foto van links naar rechts:

Vera Vanbesien, Franck Libeer (algemeen directeur), Marleen Verstraete, Pascale Van Eeghem, Annia Mortier, Rita Van Kerckhove, Sonia Van de Luijster, Nadine Devinck, Kathleen Van der Hooft (voorzitter), Christy Utterwulghe en Kris Vlecken (zorgmanager)

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here