Home Knokke-Heist De nieuwe Gin van Tanja Dexters komt van bij 7sins Knokke-Heist

De nieuwe Gin van Tanja Dexters komt van bij 7sins Knokke-Heist

0

Wij hebben de hoogmoed, de ‘pride’ om in dit Gintijdperk een vernieuwende Gin op de markt te brengen, zeggen Peter, Ken en Sam van 7 sins. “We durven het aan om het onderscheid te maken qua concept en smaak. Voor de smaak werken we samen met één van de beste en meest geliefde stokerijen van het land. Laat je verleiden om te proeven en oordeel zelf.”Ook wat het concept betreft, zetten we een stap verder. Onze unieke fles weerspiegelt dit door zijn originele cover”.

Onze stadsgenoten hebben blijkbaar ook Tanja Dexters weten te inspireren.

Gisteren vierde ze haar 42ste verjaardag. Met als klap op de vuurpijl de voorstelling van haar eigen gin. “Straf spul, net als ik.”

Voor haar gin ging Dexters te rade bij de makers van ‘7 sins’ uit onze gemeente. Niet de eersten de besten, want de drie oprichters wonnen al internationale prijzen. “Mijn gin is de achtste zonde”, lacht Tanja in een volle Flamingobar. “Het is er één op basis van citrus, koriander en oranjebloesem. Heel lekker, die combinatie van fruitige en kruidige smaken. Bovendien is het behoorlijk straf spul met een alcoholpercentage van 47 graden. In dat opzicht past de gin helemaal bij mij. (lacht)” Dexters spaarde kosten noch moeite voor haar verjaardagsfeestje – en dat van haar tweelingzus Mieke ook, natuurlijk. Er waren optredens van Jessy van The Mackenzie en Noa Neal, en van burleske danseressen. “Ik vind het helemaal niet erg om 42 te worden, hoor. Ik moet wel toegeven dat 40 minder leuk was, en naar 50 kijk ik ook niet uit omdat ik naar mijn gevoel dan over de helft zit. Maar dat is nog lang niet aan de orde”, aldus Tanja.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here