Home Knokke-Heist Het Zoute Nieuwe parkgids in het Zwin Natuur Park

Nieuwe parkgids in het Zwin Natuur Park

0

Elk weekend het jaarrond, telkens van 10.30u tot 16.30u staat er een parkgids paraat in het Zwin Natuur Park om alle bezoekers meer informatie te geven over een bepaald actueel of seizoensgebonden thema. Tijdens het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019 geeft de parkgids in het Zwin Natuur Park meer uitleg bij de uitbreidingswerken van het Zwin. Het gebied is maar liefst 120 ha groter geworden, waardoor de totale oppervlakte niet minder dan 333 ha bedraagt. Het hoe en waarom krijg je te horen van de parkgids en je kunt je ogen ook zelf de kost geven tijdens een wandeling in het Zwin Natuur Park. Het wordt voor iedereen een nieuwe natuurbeleving en een verrassende tocht in het unieke getijdengebied in Knokke-Heist…! Gidsenanimatie is inbegrepen in een standaard toegangsticket. Inschrijven is niet nodig.

Praktisch: Locatie: Zwin Natuur Park, Graaf Leon Lippensdreef, 8, Knokke-Heist Data: zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019 Uur: van 10.30 tot 16.30 is de parkgids aanwezig Op voorhand inschrijven is niet nodig.

De parkgids is inbegrepen in het standaard toegangsticket tot het Zwin Natuur Park

Meer info op www.zwin.be

Tijdens de maand februari is het Zwin Natuur Park open tijdens de weekends, van 10 tot 17 uur.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here