Home Cultuur Tijd voor het legendarische bal de “Tjoep à Tjoep”

Tijd voor het legendarische bal de “Tjoep à Tjoep”

0

Zonder twijfel gaat zaterdag weer het legendarische bal Tjoep à Tjoep door in de Zaal Ravelingen. Dit jaar met de zogenaamde ZeeDJ’s die we kennen van hun carnavalkraker “We zien wieder van Heist”. (al is de helft van die zangers helemaal niet van Heist) 

Wie naar het bal gaat, zal ogen tekortkomen, want tussen het decor en de gigantische lichtinstallatie is dit carnavalbal met niets anders te vergelijken. Het bal Tjoep à Tjoep blijft uniek in zijn soort en dat voel je bij iedereen die naar het event afzakt. Jong en oud… en liefst met de gekende “lekstok” in de mond. Wij sturen alvast onze Alain Donvez trakteer je hem alvast een pintje!

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here