Home Cultuur TV-Tunes K.N.T. van Wim Opbrouck en Ron Reuman

TV-Tunes K.N.T. van Wim Opbrouck en Ron Reuman

0

Vijftien jaar geleden was TV-Tunes K.N.T. van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Het idee is even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van de bekendste tvprogramma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. Nu is er, op verzoek van velen, op zaterdag 9 februari 2019 om 20 uur een herneming van die eerste TV-Tunes K.N.T. in het CC Scharpoord. De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddestoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus. Laat je meevoeren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar TV-tunes.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here