Home Knokke-Heist Gemeentebestuur laat Jeugdraad KH doorlichten

Gemeentebestuur laat Jeugdraad KH doorlichten

1

MEDEDELING VAN HET GEMEENTEBESTUUR: Na een overleg van de burgemeester met de fractieleiders van Gemeentebelangen, N-VA, Groen en Vlaams Belang op 7 februari 2019 heeft het college op 8 februari 2019 besloten om door een onafhankelijk doorlichtingsbureau een onderzoek te laten voeren naar de werking van de jeugdraad.

Artikel

1 REACTIE

  1. Wat een korte mededeling voor een zwaar probleem.Waar is de tijd dat de N-va gemeenteraadsleden hun bezorgdheid uitten over het gebrek aan een boekhouding en de gevaren hierdoor voor de leden van de jeugdraad zelf.We kregen toen vanuit alle kanten verwijten,ook van de burgemeester,die de zaak afdeed als een gebrek aan vertrouwen in de jeugd.Hopelijk is het kalf nu niet verdronken….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here