Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag is het betrokken met motregen, daarna blijft het overwegend droog. Tegen de avond begint het te regenen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 10 °C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit ZZW, ’s avonds ruimend naar ZW en toenemend tot stormachtig (8).

Zaterdag zijn er brede opklaringen, de bewolking neemt geleidelijk toe maar overdag blijft het droog. ’s Avonds en ’s nachts gaat het regenen. Goed zicht. Maxima rond 9 °C. Harde wind (7) uit WZW, toenemend tot hard à stormachtig (7-8).

Zondag is het betrokken met regen, in de loop van de namiddag komen er opklaringen en vallen er af en toe buien. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 8 °C. Matige wind (4) uit ZW, ruimend naar WNW en toenemend tot krachtig (6).

Maandag valt er in eerste instantie nog een bui, al vlug wisselen zonnige perioden af met wolkenvelden en blijft het droog. Goed zicht. Maxima rond 7 °C. Harde wind (7) uit NW, afnemend tot krachtig (6).

Dinsdag wisselen zonnige perioden af met wolkenvelden en blijft het droog. Goed zicht. Maxima rond 6 °C. Krachtige wind (6) uit NW, ruimend naar NNW en afnemend tot vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van woensdag 13/02/19 tot zondag 17/02/19

De vermelde uitloper van hoge druk vormt een afzonderlijke hogedrukcel die zich woensdag boven ons land bevindt en verder in de week verbinding maakt met een krachtige anticycloon boven Scandinavië. Dit betekent droog weer voor de hele periode en maxima die, met de oostelijke stroming, terugvallen van 6 naar 3 °C.

Artikel