Home Cultuur Rik Van Walleghem te gast bij het Davidsfonds Knokke

Rik Van Walleghem te gast bij het Davidsfonds Knokke

0
OU Rik Vanwalleghem Rik Vanwalleghem: trots op de verniewde inkomhal, maar bezorgd om de toekomst van het Centrum Ronde van Vlaanderen. [OUDENAARDE] [Editie Vlaamse Ardennen] © Ronny DE COSTER • 0(032)475/44.50.17 • info@ronnydecoster.be

Op donderdag 14 februari 2019 om 20 u. geeft Rik Van Walleghem in Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1 in Knokke-Heist voor Davidsfonds Knokke (in de samenwerking Volksontwikkeling Knokke-Heist) een boeiende lezing over de wielersport en de Ronde van Vlaanderen.

Bestaat er in ons land een groter icoon voor de wielersport dan de Ronde van Vlaanderen? Ooit hoofdredacteur van ‘Het Nieuwsblad’ en later als directeur van de Ronde van Vlaanderen werd sportjournalist Rik Van Walleghem een van de meest boeiende sprekers uit de wielersport. We zullen genieten van zijn voorbeelden en anekdotes uit de coulissen van de topsport.

Info bij Davidsfonds Knokke / Annie Poissonnier / 050 612492 / annie.poissonnier@gmail.com / website www.davidsfondsknokke.be / Dominiek Segaert / 0479 691865 / dominiek.segaert@skynet.be / website https://www.vtbkultuur.be/knokke-heist 
9 EUR / 7 EUR LEDEN DAVIDSFONDS, VTBKULTUUR, UITPAS, BILL

LEDEN VOLKSONTWIKKELING: GRATIS

Foto: (1) (C) met toestemming fotograaf Ronny De Coster (rechtenvrij – naam fotograaf vermelden a.ub.)

Artikel