Home Cultuur Jeugprins Liam en jeugdprinses Luna klaar voor het carnaval 2019

Jeugprins Liam en jeugdprinses Luna klaar voor het carnaval 2019

0

De zaal Ravelingen liep zondagnamiddag vol voor de verkiezing van de Jeugdprins en Prinses van Knokke-Heist georganiseerd door het Hof der Prinsen in samenwerking met het Gemeentebestuur en Netbyte. “Het was de meest spannende editie”, zegt jurylid Prins Eddy (Blankenberge). Zo’n 30 jongens en 30 meisjes streden voor de steek en het kroontje. Op het einde zorgde het finalespel voor heel wat spanning en viel zowel bij de meisjes als bij de jongens een “bekertoren” omver.  Winnaars werden uiteindelijk Jeugdprins Liam en Jeugdprinses Luna. Komende zaterdag weten we dan weer wie bij de volwassenen zich Prins of Prinses mag noemen. Foto’s: Alain Donvez   

Kindercarnaval Verkiezing Jeugdprins(es) Knokke-Heist (Zaal Ravelingen, Heist Aan Zee) 10/02/2019
Artikel