Home hetzouteCOM De Alpenexpres op weg naar de Ravelingen voor het Prinsenbal

De Alpenexpres op weg naar de Ravelingen voor het Prinsenbal

0

Zaterdag is er in de zaal Ravelingen het Prinsenbal en gaat iedereen uit Knokke-Heist massaal stemmen voor de kandidaat prins(es). Maar er is meer. Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan de nieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen en komen ze zaterdag naar de Ravelingen.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” was Knokke-Heist al helemaal in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa! Die we nog kennen van Marva!

En wat te denken van het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski! Tot zaterdag!

Artikel