Home Knokke-Heist Raadslid verwijt Schepen Wittesaele politieke recuperatie inzake het onderwaterstrand voor onze...

Raadslid verwijt Schepen Wittesaele politieke recuperatie inzake het onderwaterstrand voor onze kust

0

Geen eiland, wél een onderwaterstrand voor de kust van onze badstad. Kon men gisteren in de media lezen. Maar volgens de N-VA oppostie is er niets nieuws onder de zon. “Deze maatregel past in de uitvoering van het masterplan kustveiligheid, zegt gemeenteraadslid en Vlaams Volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser in een reactie in onze krant. Dit masterplan dateert van juni 2011. Er is dus weinig nieuws onder de zon. Dat dit nu een nieuwe beslissing zou zijn, uit Nederland overgewaaid als alternatief voor het testeiland, wil ik formeel tegenspreken”, schrijft Coudyser in haar reactie.

Dit is volgens haar pure politieke recuperatie van Schepen Antony Wittesaele. “In plaats van verwarring te scheppen, zouden we beter met zijn allen draagvlak zoeken en correcte informatie verspreiden. Korte termijn oplossingen (zoals ze nu uitgevoerd worden) moeten ons niet beletten om ook voor de lange termijn (visie 2100) structurele maatregelen te zoeken. Daar zijn wetenschappers mee bezig en zullen politici op Vlaams en federaal niveau beslissingen moeten nemen”, zo besluit de N-VA politica.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here