Home Knokke-Heist Uitbreiding bedrijventerrein ’t Walletje

Uitbreiding bedrijventerrein ’t Walletje

0

In het gebied gelegen tussen de Kalvekeetdijk en de kern van Westkapelle, en tussen de Herenweg en de Natiënlaan is ruimte voorzien voor tal van stedelijke functies, waaronder ook een uitbreiding van de bedrijvenzone ‘t Walletje. Er kan op het terrein 3 ha aangeboden worden voor bedrijfskavels. Voor de realisatie van de uitbreiding van het lokaal bedrijventerrein ’t Walletje fase 4 wordt gesteund op de inrichtingsprincipes van de uitbreiding fase 3.  De bedoeling is om het wonen en werken sterk te verweven, zodat er een gemoedelijke sfeer ontstaat. Deze sfeer zorgt voor een interessant ondernemingsklimaat voor lokale KMO’s en opstartende jonge bedrijven.

De vraag naar bedrijventerreinen in Knokke-Heist is erg groot. Er staan reeds heel wat geïnteresseerden voor een bedrijfskavel op onze lijst. Zij zullen allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de infovergaderingen. Maar AGSO Knokke-Heist wil iedereen de kans geven om in hun eigen gemeente te kunnen ondernemen. Daarom kunnen bedrijven die geïnteresseerd zijn in een bedrijfskavel of loods in het bedrijfsverzamelgebouw hun interesse nog steeds kenbaar maken.

Ben je ondernemend en wil je meer weten over de nieuwe uitbreiding van de bedrijvenzone ’t Walletje? Schrijf je dan in voor één van de informatievergaderingen om 19 uur op donderdag 21 maart of maandag 25 maart 2019 in bedrijvencentrum ’t Walletje 104, 8300 Knokke-Heist. Tijdens deze infovergadering zal je meer informatie krijgen over de prijzen en de voorwaarden voor het kopen van een bedrijfskavel.

Inschrijven voor één van de infovergaderingen kan tot ten laatste maandag 18 maart 2019 via info@agsoknokke-heist.be met vermelding van datum waarop je de vergadering wenst bij te wonen.

Artikel