Home Sport Goud en zilver voor Ippon Zwijndrecht op Europacup Ju-Jitsu

Goud en zilver voor Ippon Zwijndrecht op Europacup Ju-Jitsu

0

Afgelopen weekend vond de Europacup Fighting plaats in Maribor, Slovenië.  Onze stdasgenoot Ian Lodens behaalde goud in de categorie fighting adults –69 kg. Hij won achtereenvolgens van de Italiaan Mazza, de Serviër Della Croce en versloeg in de finale de Oostenrijker Urak.   Bjarne Lardon bereikte de finale in de categorie fighting adults –62 kg door overwinningen tegen de Oostenrijker Wissmann en de Duitser Weigert. In de finale was de Duitser Kaeppel te sterk, maar Bjarne behaalde toch mooi de zilveren medaille ondanks een enkel-en knieblessure opgelopen op het BK vorig weekend.   Onze toppers van Ippon halen zo de eerste belangrijke punten binnen voor de Europese ranglijst. Met dank aan onze bondscoach fighting Jimmy Wouters voor de fantastische begeleiding.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here