Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0

Vandaag is het wisselend tot zwaarbewolkt met af en toe buien, die soms hevig kunnen zijn en mogelijk vergezeld zijn van onweer. ’s Avonds en ’s nachts wordt het betrokken met regen. Maxima rond 10 à 11°C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit WZW, toenemend tot stormachtig (8) en krimpend naar ZW. Matig zicht in de buien.

Vrijdagochtend is er nog kans op wat regen of een buitje. Nadien wordt het droog en wisselen zon en wolken elkaar af. Maxima rond 9°C. Krachtige wind (6) uit WNW, tijdelijk afnemend tot matig à vrij krachtig (4-5) en later krimpend naar ZZW. Goed zicht.

Zaterdag is het wisselend bewolkt met opklaringen maar ook kans op een bui. Maxima rond 11°C. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit ZW, ruimend naar W en toenemend tot hard à stormachtig (7-8). Meestal goed zicht.

Zondag wordt het zwaarbewolkt tot betrokken met regen, na de middag overgaand in buien. Maxima rond 8 à 9°C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit ZZW, ruimend naar WNW en toenemend tot krachtig à hard (6-7). Matig zicht in de neerslag.

Maandag wisselen zon en wolken elkaar af. Het blijft meestal droog. Maxima rond 8°C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit WNW, tijdelijk afnemend tot matig à vrij krachtig (4-5) en later krimpend naar ZW. Goed zicht.

Langetermijnverwachting van dinsdag 12/03/19 tot zaterdag 16/03/19

Op de zuidflank van een depressie die zich tussen IJsland en het zuiden van Scandinavië ophoudt, blijft het sterk wisselvallig in een overwegend westelijke stroming. We krijgen regelmatig regen of buien en er staat een strakke wind bij maxima rond 8 à 9°C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here