Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0

Vandaag is het zonnig met enkele wolkenvelden. In de loop van de namiddag neemt de hoge en middelhoge bewolking toe. ’s Avonds neemt de lage bewolking toe en later volgt er regen. Goed zicht. Maxima rond 10 °C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit WNW, krimpend naar ZW en ’s avonds toenemend tot krachtig à hard (6-7).

Zaterdagochtend start betrokken en er kan nog lichte regen of een bui vallen. Er volgen enkele drogere perioden en er kunnen opklaringen verschijnen. Later op de dag kan een volgende storing meer neerslag met zich meebrengen. Goed zicht, matig zicht in de neerslag. Maxima rond 10 à 11 °C. Vrij krachtige tot krachtige wind (5-6) uit WZW, krimpend naar ZW en toenemend tot krachtig (6).

Zondag wisselen bewolkte perioden met buien of regen en opklaringen elkaar af. Goed, tijdelijk matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 8 °C. Harde wind (7) uit W.

Maandag is het wisselend bewolkt met in eerste instantie nog kans op enkele (winterse) buien. Goed zicht. Maxima rond 9 °C. Harde wind (7) uit NW, krimpend naar ZW en afnemend tot vrij krachtig (5).

Dinsdag neemt de bewolking toe en volgen er perioden van regen en buien. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 8 °C. Harde wind (7) uit Z, ruimend naar WZW en tijdelijk toenemend tot stormachtig (8).

Langetermijnverwachting van woensdag 13/03/19 tot zondag 17/03/19

Tussen het Azorenhoog en depressies boven Noord- en West-Europa staat er boven onze regio vaak een strakke westelijke stroming. Hierin worden regelmatig storingen meegevoerd waardoor het wisselvallige, winderige weertype blijft aanhouden. De maxima schommelen tussen 7 en 11 °C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here