Home Knokke-Heist Heist Sikh-gemeenschap krijgt allicht geen bouwvergunning

Sikh-gemeenschap krijgt allicht geen bouwvergunning

2

Buurtbewoners van de Hendrik Consciencestraat  hebben via de oppositiepartij N-VA vernomen dat er geen bouwvergunning voor de gebedstempel zal worden afgeleverd in hun straat. Ze vreesden onder andere geluidsoverlast én parkeerproblemen.

Opmerkelijk is dat er begin vorig jaar al commotie ontstond in Blankenberge over een gelijkaardige aanvraag. Toen startte de buurt zelfs met een petitie. Het stadsbestuur van Blankenberge besliste toen uiteindelijk om de vergunning niet toe te kennen door “te veel vage punten in het dossier”. Ook met het protest werd rekening gehouden. Allicht is het niet verlenen van de vergunning in Knokke-Heist een vergelijkbare situatie. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist deed hierover zelf nog geen uitspraken.

Artikel

2 REACTIES

  1. Problemen met die bouwvergunning voor de Shiks ?
    Een Belg heeft nog meer problemen bij aanvraag voor een bouw e/o verbouwingsaanvraag.
    Waarom zou die zomaar toegekend worden ?
    Een aangespoelde heeft blijkbaar meer rechten dan wij, maar wij (moeten) betalen het wel.
    Zonder in de slogan van een politieke partij mee te gaan : eigen bevolking eerst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here