Home Knokke-Heist Wind kon het lopen tegen kanker niet stoppen

Wind kon het lopen tegen kanker niet stoppen

0

Besox & Lakeside Paradise organiseerden zondagmorgen samen de 2de editie van ‘Besox runs against cancer’ . De opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

Tussen 10 en 13 uur kwamen ondanks de wind toch heel wat lopers opdagen (ook van buiten Knokke-Heist) om te lopen rond het Duinenwatermeer. Eén rondje was 1200 m en iedereen mocht er zoveel lopen als hij of zij wilden. Deelname was ook gratis maar iedereen kon naar aanleiding van zijn of haar deelname een donatie doen voor het goede doel, in dit geval “Kom op tegen kanker”. Tijdens het lopen werden de deelnemers ook bedacht met fruit en thee.

“Een wereld zonder kanker: dat is onze droom, zegt Besox ceo Christophe Morbee. Helaas zijn we daar nog niet. Dus strijden we Besox tot die droom werkelijkheid wordt. Door kanker te vermijden, te bestrijden, te verzachten en door te pleiten voor een beter kankerbeleid. Om dat te kunnen doen, mobiliseren we zo veel mogelijk mensen om zich in te zetten tegen kanker: als zorgvrijwilliger, als actievoerder of loper”.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here