Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Op deze woensdag krijgen we eerst brede opklaringen, maar nog in de loop van de voormiddag neemt de bewolking toe en valt er nu en dan een bui. Maxima rond 10°C. Goed zicht, matig tijdens de buien. De wind waait stormachtig (8) uit WZW, ruimt naar WNW en neemt af tot hard à stormachtig (7 à 8). Nog atlijd rukwinden tot 90 à 100 km/u.

Donderdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen. Maxima rond 11°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait hard à stormachtig (7 à 8) uit WZW en ruimt naar WNW.

Vrijdag blijft het meestal zwaarbewolkt, met nu en dan wat lichte regen of motregen. Maxima rond 12°C. Matig tot goed zicht. De wind waait vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit WZW en neemt toe tot krachtig à hard (6 à 7).

Zaterdag en zondag is het meestal zwaarbewolkt tot betrokken met nu en dan wat regen. Tussendoor zijn er enkele opklaringen. Maxima zaterdag rond 13°C en zondag rond 10°C. Goed zicht, matig tijdens de neerslag. De wind waait zaterdag hard (7) uit ZW. Zondag waait de wind krachtig tot hard (6 à 7) uit ZW, ruimend naar W en afnemend tot vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van maandag 18/03/19 tot vrijdag 22/03/19

Een hogedrukgebied vestigt zich boven Centraal-Europa en maakt daarmee een eind aan het wisselvallige weer bij ons. Het wordt droog en zelfs vrij zonnig, met maxima rond 14°C en minima rond 3°C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here