Home Sport Top jeugdtornooi in Tennisclub Duinbergen

Top jeugdtornooi in Tennisclub Duinbergen

0
Winnaar Gauthier Dejaghere samen met hoofdsponsor Tine en tornooileidster Anita

Tijdens de krokusvakantie was het jeugdtornooi van TC Duinbergen dit jaar aan z’n 6de

editie toe. Tornooileidster Anita Verschraegen kan terugblikken op een leuk tornooi met tevreden gezichtjes. In totaal waren er 80 deelnemers ingeschreven. Alle provincies waren vertegenwoordigd. Er waren 10 enkelreeksen bij de jongens en meisjes en 1 dubbelreeks bij de jongens U15. Een extra proficiat voor TCD winnaars Gauthier Dejaghere (winnaar bij J15/2) en Delia Pintescu (finaliste M15/2) In de jongste reeks (J/M 9/2) won Bocque Hanne en bij jongens U11/2 haalde Van Deynse Noah de winst binnen. Bij de jongens U13/2 kwam De Baets Leon op het hoogste schavotje.

Het winterjeugdtornooi van TCD is vrij uniek. TC Duinbergen organiseert naast het

enkeltornooi ook een dubbeltornooi voor de jeugd. De Dubbelfinale verliep heel spannend en werd in een super tie-break gewonnen door Arthur en Robbe Santens van Emile Janssens en Auguste Herzeel. De sfeer bij de vele wedstrijden laat heel wat toeschouwers mee genieten, niet enkel op het terrein maar ook nadien in het clubhuis.

Tijdens de receptie werden winnaars en verliezende finalisten beloond met mooie prijzen

en bekers. Tine Gobert, sponsor van arcasport by Vuyts Family was tevreden met het resultaat. We kijken alvast reikhalzend uit naar ons volgend jeugdtornooi die doorgaat van 04 t.e.m. 11/08/2019

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here