Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Deze voormiddag is het betrokken met veel regen, vanaf de middag overgaand in buien. In de loop van de namiddag wordt het droger met meer opklaringen. Maxima rond 11°C. Stormachtige wind (8) uit WZW, ruimend naar WNW en afnemend naar krachtig tot hard (6-7). Eerst matig tot slecht zicht, later goed zicht.

Vrijdag is het meestal betrokken met af en toe wat lichte regen. ’s Nachts volgt er meer regen. Maxima rond 13°C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit WZW, krimpend naar ZW en toenemend tot hard (7). Meestal goed zicht.

Zaterdag begint de dag betrokken met regen. Later wordt het droger met meer opklaringen in de namiddag. Maxima rond 12°C. Harde wind (7) uit ZW. Meestal goed zicht.

Zondag begint de dag betrokken met wat regen. Na de middag wordt het wisselend bewolkt met kans op een bui. Maxima rond 9°C. Krachtige tot harde wind (6-7) uit WZW, ruimend naar WNW en afnemend tot matig (4). Matig, later goed zicht.

Maandag is het eerst wisselend bewolkt met kans op een bui. Na de middag wordt het droog en verbreden de opklaringen. Maxima rond 9°C. Matige wind (3-4) uit NW, krimpend naar WNW en afnemend tot matig (3). Meestal goed zicht.

Langetermijnverwachting van dinsdag 19/03/19 tot zaterdag 23/03/19

Een uitloper van het Azorenhoog breidt zich uit over het continent. We krijgen overwegend droog weer met regelmatig zon en maxima die stijgen van 9 naar 14°C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here