Home Justitie Oplichter Marc Leclercq van Knokke naar Nederland

Oplichter Marc Leclercq van Knokke naar Nederland

0

Een charmeur, galant en met een vlotte babbel. Zo omschrijven mensen hun eerste indruk van de Marc Leclercq. Ze gaan met hem in zee, privé of met projecten die volgens Leclercq zullen uitgroeien tot een groot succes. Zijn laatste project is de raceboot ‘Ocean Breeze’. Een buitenkansje of een zinkend schip?

De notoire oplichter Marc Leclercq (62) heeft zijn werkterrein verlegd naar onze noorderburen, zo heeft het Nederlandse tv-programma ‘Opgelicht?!’ deze week kon blootleggen. Zo zocht de zelfverklaarde zakenman in Amsterdam en Rotterdam rijke vrouwen om te investeren in zijn nieuwste project, een competitiezeiljacht van zo’n 400.000 euro. Hij slaagde erin om bedrijven sponsormateriaal te laten leveren terwijl het jacht intussen in beslag werd genomen. De bewuste boot staat intussen te koop. Leclercq ontkent alles. In ons land is de man vooral berucht door het oplichten van de Parkinson Liga, de zaak van het schoenenbedrijf Noë waarvoor hij een winkel zou starten in onze gemeente, en tal van vrouwen wier pad hij kruiste ook in Knokke-Heist. Zou Leclercq nog honderdduizenden euro’s schulden hebben na eerdere veroordelingen, maar hij blijft ongrijpbaar voor zijn recentste slachtoffers.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here