Home Cultuur Spaanse namiddag in het Cultuurcentrum Knokke-Heist

Spaanse namiddag in het Cultuurcentrum Knokke-Heist

0

Emilia Alonso Y Moreno en haar groep van de cursus Spaanse conversatie nodigen iedereen uit op hun Spaanse namiddag op woensdag 3 april 2019. Die heeft plaats vanaf 14 uur in lokaal 101/102 van het Cultuurcentrum Scharpoord. Het einde is voorzien om ongeveer 18 uur. Naast lekkere tapas en sangria van het huis zal Dirk Van Rie, vrijwillig lesgever van de cursus wijndegustatie ’Start to taste’, kort enkele Spaanse Sherry’s voorstellen. Er wordt ook een proevertje voorzien. Gezellige achtergrondmuziek zorgt voor een leuke Spaanse sfeer. Als kleine bijdrage betaal je 12 euro (vooraf inschrijven).

Inschrijven doe je aan de balie van het onthaal in het Cultuurcentrum Scharpoord.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here