Home Knokke-Heist Heist Beste frituur van Knokke-Heist staat langs de Heistlaan

Beste frituur van Knokke-Heist staat langs de Heistlaan

2

Voor de eerste keer werd Friet’licious langs de Heistlaan tot Beste Frituur van Knokke-Heist verkozen door de lezers van Het Nieuwsblad. Opvallend: uitbater Koen Galleyn ronselde nooit actief stemmen en is verrast door zijn overwinning. Verse bereidingen, een toegankelijke locatie en uitgebreide openingsuren bleken de sleutel van het succes. “We begonnen met twee sluitingsdagen, maar zijn nu zeven op zeven open”, vertelt de friturist. Zaakvoerder Koen Galleyn reageerde zowaar verrast toen we hem zijn overwinning voorlegden. De man baat Friet’licious uit met zijn partner Anje Vanwynsberghe en ronselde nooit actief stemmen via sociale media klinkt het.

Artikel

2 REACTIES

  1. Zeker weten ,ik heb in die frituur zeer goeie garnalen crocqetten gegeten ze waren lekkerder dan in een restaurant, waar ik onlangs in heist geweest was ,ludwina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here