Home Sport Stadsgenoot Ryan Lodens pakt ook goud zonder z’n broer deze keer

Stadsgenoot Ryan Lodens pakt ook goud zonder z’n broer deze keer

2

In jiujitsu hebben onze stadsgenoot Ryan Lodens en Marion Decrop uit de andere kustgemeente Bredene opnieuw een gouden medaille behaald. Dit keer tijdens de Europacup in Medemblik in Nederland. Het duo ging in de categorie Duo Mix voor volwassenen.  Ze kwamen uit tegen verschillende buitenlandse koppels maar wonnen uiteindelijk de finale tegen de Oostenrijkers Horak-Rejzek. Het was een van de weinige keren dat Ryan Lodens zonder zijn oudere broer Ian naar een internationaal tornooi trok. Die vertoeft  zoals je eerder kon lezen in onze krant momenteel op de Filippijnen om samen met zijn moeder hun land van herkomst te verkennen en na vele jaren familie te ontmoeten.

Ryan Lodens en Marion Decrop en Ian Lodens en Charis Gravensteyn nemen eind deze maans deel aan de Paris Open 2019. Opnieuw een international tornooi, een grand slam enkel voor volwassenen waar er punten kunnen verdiend worden voor de wereldranking die op zich mee kunnen tellen voor een selectie aan de World Games in 2021.

Artikel

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here