Home KH-JA / KH-NEE KH-JA / KH-NEE: Prachtige nieuwe vuilnisbakken maar nog steeds veel te weinig

KH-JA / KH-NEE: Prachtige nieuwe vuilnisbakken maar nog steeds veel te weinig

10
Foto: Fred van Soomeren

KH-JA Je ziet ze beetje per beetje op de Zeedijk van onze badstad. De nieuwe prachtige openbare vuilnisbakken à la “SolarStreetBin” (zie foto boven). Een goede investering van ons gemeentebestuur.

KH-NEE Op de foto onderaan zie je dan weer tot wat een gebrek aan vuilnisbakken kan leiden. Of zoals de inzender van deze foto het omschreef. Dit is Knokke-Heist niet waardig.

Artikel

10 REACTIES

 1. Wat helpt het als er meer vuilnisbakken geplaatst worden? Er zullen nog meer mensen met hun fiets of auto tot aan de vuilbakken rijden en dan denken dat ze ongezien hun kleine plastiek zakjes met huisvuil erin kunnen deponeren. Veel van de kleine vuilbakken zitten vol omdat ze niet gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn.

  • Men moet maar een camera plaatsen aan de vuilnisbakken, er staan er al zoveel t e pas en te onpas, deze camera’s een maand laten staan en de stadskas is gevuld maar dan wel met zware boetes, zo moet het gebeuren, anders zal het NOOIT beteren hoor.

 2. Als je hondeneigenaars die de stront van hun hond laten liggen op heterdaad wil betrappen is dat heel eenvoudig. Je zet een politieman in burger op een bankje op de plaats waar veel hondenstront wordt gedeponeerd. Direct prijs !

 3. Foto 2 = Shame on the zgz dierenvrienden (baasjes) ! Geen vuilbak in de buurt = meenemen = desnoods tot thuis (zelfs in de wagen tot eender waar in het binnenland aub) ! Geen excuses….meer controle en sluikstorters zonder pardon beboeten !

 4. Vuilnisbakken in Knokke-Heist.
  Inderdaad de hondenpoep moet beter aangepakt worden, dat ze het dan doen zoals in Nederland en Duitsland ( speciale bakjes voor hondenpoep) maar dat neemt niet weg dat er te weinig afvalbakken staan in de gemeente, in elke steden in Spanje of Italië ziet men heel wat bakken staan in de straten, dat men hier de verkoop van zakken afschaft en de inwoners laat betalen voor deze vuilnisbakken, het moet natuurlijk allemaal berekend worden wat het zal kosten voor de inwoners, en wat de toeristen betreft kan men ze laten betalen volgens de dagen verblijf, als men wil is niets onmogelijk.

 5. Wanneer zullen ze in het gemeente bestuur eindelijk eend begrijpen dat er te weinig vuilnisbakken staan,ik weet dat er een mentaliteiswijziging bij de mensen moet komen, maar als er geen bakken staan kan men ze ook niet gebruiken, tussen de rode lichten en het treinstation staat er 1 amper 1 kleine vuilnisbakje en dat in het centrum van Heist, kortom er zijn overal te weinig vuilnis bakken.

 6. Natuurlijk, vuilbakken zijn belangrijk, maar je kan er geen om de 10 meter plaatsen, en als mensen dan nog hun huisvuil daarin deponeren, wel naar Knokke, maar een vuilzak kopen?
  Verder is het opvallend dat het allemaal hondenpoepzakjes zijn, weeral honden”lovers” maar de vuilnis voor anderen achterlaten

 7. De tweede foto is niet bij gebrek aan vuilnisbakken maar aan de houding van de BAASJES en dat is Knokke onwaardig !!!

 8. Het zien er inderdaad prachtige futuristische vuilnisbakken uit. In de deelgemeente Heist heb ik er nog geen zien staan…

 9. Knokke-Heist,
  Dit is nu wel een hondenpoep te veel in onze chique Badstad !
  De baasjes aanpakken daar loopt het fout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here